Dieren

Laat de as van je geliefde huisdier schitteren vereeuwigd in kleuren. Ze herinneren jou dat zijn onvoorwaardelijke liefde mag stralen door het licht van zijn zijn. Het licht dat door het glas wordt doorgelaten verlicht straks ook jouw verdriet en geeft je die glimlach terug van toen.

Dieren zijn engelen met een pelse of veren jas wordt er wel eens gezegd.. En daarom doet een dier afgeven zoveel pijn, hun fysieke afwezigheid na hun dood is voor veel mensen een oprecht gemis en veroorzaakt een leegte in hun gezin.

Infinitum mag u helpen met het overdragen van helende juwelen, uw huisdier is in de stof aanwezig op het door jouw gekozen juweel of glas object zodat het een blijvende krachtbron is van jullie herinneringen.

Elke hond, kat, konijn, hamster, cavia, muis, vogel en elk ander dier heeft zijn waarde, maar heeft ook zijn  beperkt heid in zijn fysieke vorm. Maar uw dierbare lieverd verliest nooit zijn glans, zijn warmte en zin want achter de gesloten oogjes maakt Infinitum een mooi begin.

Oprecht medeleven voor allen die een dierenvriend moeten missen.

Alle juwelen en glas-objecten – vlinders – gemaakt door Infinitum zijn zowel geschikt voor mens als dier.

https://infinitumpeggyhermans.com/glas-objecten?iframe=true&theme_preview=true

https://infinitumpeggyhermans.com/vlinders?iframe=true&theme_preview=true

 

 

 

All rights reserved – (c) Peggy Hermans

Niets uit deze weergave mag vermenigvuldigd en verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van Peggy Hermans

 

 

 

Advertisement