Glas – objecten

Infinitum glasobjecten zijn een juweel voor thuis, een gedenkteken op een plaats die jij graag zou willen. Het is een dagelijkse herinnering dat je dierbare overledenen verder leeft in je hart. Een tastbare herinnering een verzegeld gedenkteken in glas .

Wilt U iets bijzonders voor de crematie assen van je dierbare overlenden?

 

Zou het niet helend werken om je huis te verlichten met een mooi glas kunstwerk in plaats van een urne ? Iets dat je doet herinneren aan de schoonheid en de mooie momenten die jullie koesteren. De schoonheid van een glasobject is helend .

De crematie assen zijn zichtbaar maar niet direct herkenbaar, daardoor wordt het heel persoonlijk. Religieuze, mistyke en symbolische, kosmische vormen zijn met gevoel toegepast in ingetogen ontwerpen.

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s